Başkandan

KIYMETLI IZOLLU’LAR,

Hedefi Izollu’yu ve Izollu’ları sosyal, kültürel ve ekonomik olarak yüceltmek olan İzollu Vakfımız 9. Genel Kurulunu yaparak yönetimini seçmiş ve görev dağılımı yaparak heyecanla ve büyük bir şevkle yeni dönem çalışmalarına başlamıştır.

Bu yeni dönemin vakfımıza ve bütün hemşehrilerimize hayırlı ve bereketli olmasını diliyoruz. Zor şartlar bizleri İzollu’nun dışına attığında büyük imkânsızlıklar içinde büyük mücadeleler vererek kendimizi ve kimliğimizi yitirmeden acılar çektik. Han odalarında kaldık, bazen aç kaldık, bazen uykusuz kaldık, sıcak bir yemeğin hasretini çektik. Köyümüzün hasretiyle, annemizin, babamızın özlemiyle bazen gözyaşları döktük. Ama yılmadık çok çalıştık ve başarılı olduk. Güzel işler yapan çok hemşehrimiz oldu. İşte İZOLLU VAKFIMIZ bu güzel çalışmaların meyvesi. Memleketini, komşularını unutmayan güzel insanlarımız bu hayır yuvasını kurdu.

-   İnsanlarımızın tanışmasını, kaynaşmasını sağlamaya,

-   Darda olan insanlarımızın sıkıntılarını paylaşmaya,

-   Yeni yetişen neslimizin, çocuklarımızın iyi yetişmesine,

-   Yöremizin dünyanın en yaşanabilir, güzel bir beldesi olmasına gayret edeceğiz.

Tüm hemşehrilerimizi bu hayırlı hizmetlere davet ediyoruz. Maddi ve manevi desteklerini ve dualarını bekliyoruz. Çalışmak, gayret bizden Tevfik ALLAH’tandır.

Selam ve saygılarımızla,