ARALIK AYI BURSİYER TOPLANTISI AK PARTİ .....

ARALIK AYI BURSİYER TOPLANTISI AK PARTİ BAKIRKÖY 2. 3. 4. DÖNEM İLÇE BAŞKANI AK PARTİ GENEL MERKEZ MKYK YEDEK ÜYESİ SAYIN MAHMUT GÜRCAN’IN MİSAFİR EDİLDİĞİ  ENSAR VAKFINDA GERÇEKLEŞTİ

Bu ayki bursiyer toplantısı her geçen ay üzerine koyarak daha büyük bir özveriyle Ensar Vakfı’nda gerçekleşti.

Toplantıya başlanmadan önce değerli bursiyerlerimiz,Sayın Yönetim Kurulu üyelerimiz,İzollu Vakfı Başkanımız Vedat Toy ve değerli misafirimiz Ak Parti Yedek MKYK Üyesi Sayın Mahmut Gürcan eşliğinde yemekler yendi.

Akabinde Yönetim Kurulu Başkanımız Vedat Toy’un konuşmasıyla toplantı başlamış oldu.Sayın Toy konuşmasına bu ayki toplantımızın misafiri Sayın Mahmut Gürcan’ı tanıtarak başladı.Konuşmasına Sayın Gürcan’ın çok yakın arkadaşı olduğunu,ailevi yapısından mütevaziliğine,iyi bir insan oluşundan kariyerine kadar birçok yönlerine değindi.Ardından Sayın Toy konuşmalarını yapmak üzere Sayın Mahmut Gürcan’ı kürsüye davet etti.

Sayın Gürcan herkese teşekkür ederek sözlerine giriş yaptı.1992 yılında mahalle başkanlığından,1994 yılında yönetime girmesiyle kariyer serüveninin başladığını ve MKYK yedek üyesi olduğunu belirtti.Öncesinde Fazilet Partisi sonrasında ise Refah Partisi ve ardından Ak Parti ile siyasi yaşamını devam ettirdiğini bizlere aktaran Sayın Gürcan siyasi bilgilerin aktarımında bulunurken 15 Temmuz sürecine de değindi.Bu olayın bir darbe girişiminden çok Türkiye’nin işgaline yönelik bir saldırı olduğunu belirtti.15 Temmuz süreciyle ilgili konuşmasına devam eden Sayın Gürcan eğer ki o gün milletimiz uykuda olsaydı kötü emeller amacına ulaşacaktı diye vurgularda bulundu.Mısır’da gerçekleşen darbe örneğiyle ülkemizin ne denli zor bir sürece gireceğinin altını çizen Gürcan ülkemizin geçmiş yıllardan bu zamana kadar darbelerden ötürü çok canının yandığını,ekonomik ve siyasi bağımsızlığının zedelenerek köreltiğine değinen Sayın Mahmut Gürcan bu süreçlerin artık geride kaldığını söyledi.Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a değinen Sayın Gürcan, Davos zirvesindeki one minute’e vurgu yapmıştır.Nedeni ise o kelimenin anlamının aslında Türk milletine vurulmuş zincirin kopartıp atılmasıydı.Sayın Mahmut Gürcan geçmiş seçimlerinde yurtdışında çalışmalar yaptığını ve gözlemleri doğrultusunda Avrupalı devletlerin terör örgütlerini barındırdığını ve bunun tehlikeli bir durum olduğuna değindi.

Sayın Mahmut Gürcan konuşmasını tamamlamadan önce bursiyer öğrencilere eğitim-öğretim sürelerinde kendilerine başarılar dileklerinde bulunmasının ardından Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Vedat Toy’un plaket taktimi ile bu ayki toplantımızı sonlandırmış bulunduk.

Bir sonraki toplantıda görüşmek üzere,kalın sağlıcakla.