İZOLLU VAKFI,KALE BELEDİYESİ, VE KALE İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ İŞBİRLİĞİYLE; RESİM ŞİİR VE KOMPOZİSYON YARIŞMASI NETİCELENDİ.

KALE BELEDİYESİ, İZOLLU VAKFI VE KALE İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ İŞBİRLİĞİYLE; DÜZENLENEN RESİM ŞİİR VE KOMPOZİSYON YARIŞMASINDA ÖDÜLLER SAHİPLERİNİ BULDU.

Kale Belediyemizin de desteğiyle İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün düzenlediği resim, şiir ve kompozisyon yarışmasının birincileri belli oldu.
Resim Dalında;
Birinci olan İzollu İlkokulu 4/B Sınıfı Öğrencisi Solmaz KARABULUT